Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hep birini görmek

Rüyada hep birini görmek

Rüyada hep birini görmek kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, ele geçecek haram mal ve paraya, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine, gayrimenkul işine girip zengin olacağına, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada hep birini gördüyseniz:

  • Özel hayatınıza ilişkin problemlerin üretkenliğinizi etkilemesine izin vermemelisiniz.

Rüyada hep sevdiğini görmek bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına, sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada hep kavga etmek yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, eşi ile arasının açılacağına yorulur.

Rüyada hep okul görmek kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, kötü yola sapmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini hep hamile görmek azap çektiğine, insanlarla karşı karşıya geleceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada hep aynı yeri görmek bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine işarettir.

Rüyada hep kabus görmek hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada hep aynı rüyayı görmek gelirinin azalacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada hep kalabalık görmek aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine, mali krize gireceğine, yolunun hep açık olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments