Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hazine sandığı görmek

Rüyada hazine sandığı görmek

Rüyada hazine sandığı görmek dinin emirlerini hiçe sayacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, haksızlıklara da karşı geleceğine, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, iş güç sahibi olacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada hazine sandığı gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız, maddi durumunuz veya yapılacak anlaşmalar açısından gerçekten önemli zamanlardasınız.

Rüyada hazine sandığı bulmak zorlukları teker teker aşacağına, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına yorulur.

Rüyada hazine sandığı görmek herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına işaret eder.

Rüyada toprak altında hazine bulmak büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, bazen fakirlik görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hazine aradığını görmek elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın hazine görmek maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine, canının ve malının garantide olacağına delalettir.

Rüyada devlet hazinesi görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine alamet eder.

Rüyada hazine yeri görmek yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine delalettir.

Rüyada hazine çıkarmak yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments