Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hazine çıkarmak

Rüyada hazine çıkarmak

Rüyada hazine çıkarmak kudretinin yerine geleceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hazine çıkarmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişileri bazı şeyleri farklı yapması konusunda ikna etme çabanız karşılıksız kalabilir.

Rüyada hazine çıkarmak sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizden hazine çıkarmak bir sebeple rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, sonradan da çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada topraktan hazine çıkarmak büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına yorulur.

Rüyada hazine aradığını görmek kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine delalettir.

Rüyada hazine sandığı bulmak gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, önemli işler yapacağına yorulur.

Rüyada hazine bulmak yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarda hazine aramak her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına işarettir.

Rüyada devlet hazinesi görmek yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, şansının yaver gideceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments