Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hazine aradığını görmek

Rüyada hazine aradığını görmek

Rüyada hazine aradığını görmek iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, ortak bir noktada bulaşamayacağına, aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada hazine aradığını gördüyseniz:

  • Bırakın cevaplar daha sonra gelsin veya olaylar daha sonra istediğiniz yolda ilerlesin.

Rüyada mezarda hazine aramak işinde büyük başarı elde edeceğine, ipliklerini pazara çıkaracağına, üzücü haberler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarlıkta hazine aramak planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza alamet eder.

Rüyada hazine aradığını görmek işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına delalet eder.

Rüyada denizde hazine aramak kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, üstünlük elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada hazine aramak kazancınızın artacağına, rahata kavuşacağına, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına delalet eder.

Rüyada altın hazine görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, o işten ekmek yiyeceğine, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına inanılır.

Rüyada toprak altında hazine bulmak güçten düşeceğine, yorulacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine işaret eder.

Rüyada suyun içinde hazine bulmak kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments