Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hazine para bulmak

Rüyada hazine para bulmak

Rüyada hazine para bulmak hastalıklarının da şifasını bulacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada hazine para bulmak gördüyseniz:

  • Aniden, sağlıkla, geçmişten gelen konularla veya işle ilgili bazı olaylarla başa çıkmanızı sağlayabilecek kolay bir metot ortaya çıkabilir.

Rüyada hazine para bulmak çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, kişinin güzel işler yapacağına, her yönden mutlu ve başarılı olmaya delalettir.

Rüyada denizde hazine bulmak mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada mezarda hazine bulmak sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hazine sandığı bulmak hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, kişinin maddi zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada suyun içinde hazine bulmak çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine işaret etmektedir.

Rüyada toprak altında hazine bulmak gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, yeni bir eve sahip olacağına alamet eder.

Rüyada altın hazine bulmak dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada hazine bulmak ekmek bulamayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments