Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hayal kırıklığı yaşamak

Rüyada hayal kırıklığı yaşamak

Rüyada hayal kırıklığı yaşamak kişinin her işi severek yapacağına, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına inanılır.

Rüyada hayal kırıklığı yaşamak gördüyseniz:

  • Gizli işlerde sizinle birlikte ilerlemek isteyen kişilerden uzak durun.

Rüyada hayal kırıklığı yaşamak çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, bolluğun ve bereketin düşeceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada hayal kırıklığına uğramak özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada hayal kırıklığına uğradığını görmek yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada hayal kırıklığı görmek büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına delalet eder.

Rüyada hayal etmek girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına inanılır.

Rüyada hayalarını görmek yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına delalettir.

Rüyada hayal ettiğini görmek akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine alamet eder.

Rüyada hayallerini görmek işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments