Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hayal kırıklığına uğradığını görmek

Rüyada hayal kırıklığına uğradığını görmek

Rüyada hayal kırıklığına uğradığını görmek mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına, sebep olacağına, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hayal kırıklığına uğradığını gördüyseniz:

  • Genel hatlarıyla kendinizi her şeyi yapmaya muktedir hissedebilirsiniz.

Rüyada hayal kırıklığına uğramak ortamın bir hayli gerileceğine, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hayal kırıklığına uğradığını görmek olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine tabir olunur.

Rüyada hayal kırıklığı görmek hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine delalet etmektedir.

Rüyada hayal kırıklığı yaşamak sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına inanılır.

Rüyada hayal görmek çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, imkânlarını kaybedeceğine, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine tabir olunur.

Rüyada hayal kurduğunu görmek yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, farklı sosyal ortamlara gireceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada hayal kurmak sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkeğin hayalarını görmek yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, üst bir mevkiye terfiye alınacağına, çok büyük kazanç sağlanacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments