Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hayal etmek

Rüyada hayal etmek

Rüyada hayal etmek bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına alamet eder.

Rüyada hayal etmek gördüyseniz:

  • Ailevi veya ülkeyle ilgili konularda hassaslaşabiliriz ya da hassasiyet gerektiren konular ortaya çıkabilir.

Rüyada hayal kurduğunu görmek çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine inanılır.

Rüyada hayal ettiğini görmek zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına işaret eder.

Rüyada erkeğin hayalarını görmek aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına yorulmaktadır.

Rüyada hayal kırıklığına uğradığını görmek geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada hayal ettiğin şeyi görmek sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada hayal kırıklığı görmek işlerinin açılacağına, şansının döneceğine, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine, işinde dar boğaza gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi hayalarını görmek şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, hastalıktan şifa bulmaya, her anlamda şifa bulmaya alamet etmektedir.

Rüyada hayal kurmak rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, hem verimi yükselteceğine, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments