Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hayal ettiğini görmek

Rüyada hayal ettiğini görmek

Rüyada hayal ettiğini görmek bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada hayal ettiğini gördüyseniz:

  • Karşı cinsten birisinin bir süreden beri sizinle kontak kurmaya çalıştığını öğrenebilirsiniz.Fazla düşünmeden aklınıza gelen ilk tercihi yapın.

Rüyada hayal ettiğin şeyi görmek canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, evine bereket geleceğine inanılır.

Rüyada hayal ettiğini görmek sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hayal etmek aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada hayal kırıklığına uğramak atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada hayal görmek iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, ekmeğinin artacağına, içinin hafifleyeceğine işarettir.

Rüyada hayalarını görmek beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine, daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına, huzurlu günlerin geleceğine inanılır.

Rüyada hayal kurmak eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına inanılır.

Rüyada hayal kırıklığına uğradığını görmek maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments