Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hayal kırıklığına uğramak

Rüyada hayal kırıklığına uğramak

Rüyada hayal kırıklığına uğramak çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, işinin en iyisi olacağına, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada hayal kırıklığına uğramak gördüyseniz:

  • Ya da karşı taraf da aynı şekilde düşünebileceği için işler daha da fazla karışabilir.

Rüyada hayal kırıklığına uğramak böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye inanılır.

Rüyada hayal kırıklığına uğradığını görmek onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine inanılır.

Rüyada hayal kırıklığı görmek endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada hayal kırıklığı yaşamak isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada hayalarını görmek bekarlar için güzel bir evliliğe, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına tabir olunur.

Rüyada hayal ettiğin şeyi görmek kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına delalet eder.

Rüyada hayal kurduğunu görmek yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada hayallerinin gerçekleştiğini görmek kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments