Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havuzdan su almak

Rüyada havuzdan su almak

Rüyada havuzdan su almak kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına alamet eder.

Rüyada havuzdan su almak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişikilerinizle ilgili bir tatminsizlik içinde olabilirsiniz.

Rüyada havuza su aktığını görmek daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, zorlukları aşacağına rivayet eder.

Rüyada havuz suyu görmek ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada su dolu havuz görmek ayağa kalkacağına, fenalıkta bulunmaya, dara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suyu çekilmiş havuz görmek herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına rivayet eder.

Rüyada havuz dolusu su görmek kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, işinin başından ayrılmayacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına işarettir.

Rüyada sıcak su havuzuna girmek yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına delalettir.

Rüyada evin içinde su dolu havuz görmek kazancının düşeceğine, işlerinin gelişme göstereceğine, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada havuzda su görmek evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, bilgi sahibi olacağına, bazı sırların açığa çıkacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments