Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havuz suyu görmek

Rüyada havuz suyu görmek

Rüyada havuz suyu görmek mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, rüya sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına inanılır.

Rüyada havuz suyu gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkileriniz istikrar kazanarak ciddi noktalara gelebilir.

Rüyada su dolu havuza düşmek eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, olmayacak hayallere kapılacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada havuzu suyla doldurmak bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, farklı iş ortaklıklarına gireceğine, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına rivayet eder.

Rüyada su dolu havuza girmek yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada havuzdan su almak eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, kendisini sorgulama gereği duyacağına, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin içinde su dolu havuz görmek kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada içinde az su olan havuz görmek böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına delalettir.

Rüyada sıcak su havuzuna girmek masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, gönül sızılarının dineceğine delalettir.

Rüyada havuzda mavi su görmek onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments