Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havuz balık görmek

Rüyada havuz balık görmek

Rüyada havuz balık görmek dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına rivayet eder.

Rüyada havuz balık gördüyseniz:

  • Teorik olarak mümkün görünen şeyler pratikte absurd duruyor olabilir.

Rüyada havuzda yunus balığı görmek itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına rivayet eder.

Rüyada havuzda balık yakalamak hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, iş hayatında saygı göreceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balık dolu havuza düşmek iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada havuzda küçük balık görmek eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, ileride saygın bir kimse olacağına, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına yorulmaktadır.

Rüyada havuzdan balık tutmak ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, gelir kaynaklarının kuruyacağına tabir olunur.

Rüyada havuzda yüzen balık görmek kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, ağız tadından ve neşesinden de olacağına alamet eder.

Rüyada havuzda balık görmek büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, bereketin ve verimin hâkim olacağına alamet etmektedir.

Rüyada balık dolu havuza girmek zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments