Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek dalga görmek

Rüyada yüksek dalga görmek

Rüyada yüksek dalga görmek bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, can sıkıntısının geçeceğine, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, kimseyle konuşmayacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına alamet eder.

Rüyada yüksek dalga gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz maddi konularda, bayansanız duygusal ilişkilerinizde şanslısınız.

Rüyada çok yüksek dalgalar görmek kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek dalga görmek sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına alamet eder.

Rüyada çok yüksek dalga görmek üzülmesine dahi gerek olmayacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek deniz dalgası görmek manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yüksek dalgalar görmek bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine rivayet eder.

Rüyada denizde yüksek dalgalar görmek çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, o şekilde bir çözüm bulacağına delalettir.

Rüyada tsunami dalgası görmek hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine, kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizde dalgayla boğuşmak uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments