Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havuzda boğulduğunu görmek

Rüyada havuzda boğulduğunu görmek

Rüyada havuzda boğulduğunu görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, iyi geçineceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada havuzda boğulduğunu gördüyseniz:

  • Size yardım etmek isteseler de, sizin yön göstermeniz gerekiyor.

Rüyada havuzda boğulan çocuğu kurtarmak maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına delalet eder.

Rüyada havuzda boğulmaktan kurtulmak rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, kazancının da azalacağına, uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada havuzda boğulurken kurtulmak işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına tabir olunur.

Rüyada havuzda boğulmak işlerin açılacağına, arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına, kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına alamet eder.

Rüyada havuz boğulmak etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine delalet eder.

Rüyada havuzda boğulduğunu görmek tabiatı kötü olan kişiye, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına, de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına delalettir.

Rüyada havuzda boğulan birini görmek hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine yorulur.

Rüyada havuzda boğulanı kurtarmak hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevap işleyeceğine, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments