Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havuzda bir erkekle yüzmek

Rüyada havuzda bir erkekle yüzmek

Rüyada havuzda bir erkekle yüzmek uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına, günahlara, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine alamet eder.

Rüyada havuzda bir erkekle yüzmek gördüyseniz:

  • Maddi riskler dikkat gerektiriyor.

Rüyada havuzda bir erkekle yüzmek maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada sıcak su havuzunda yüzmek haksızlık yapmayacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sığ havuzda yüzmek iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, rüya sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına rivayet eder.

Rüyada su dolu havuzda yüzmek çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, sevinç ve mutluluğa, çoluk çocuğundan zarar göreceğine işarettir.

Rüyada balıklarla havuzda yüzmek kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada derin bir havuzda yüzmek bolluk ve bereket içinde geçeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada havuzun dibinden yüzmek ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada balık dolu havuzda yüzmek çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, aile içinde bazı gerginlikler olacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments