Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havuzda küçük balık görmek

Rüyada havuzda küçük balık görmek

Rüyada havuzda küçük balık görmek zor zamanların biteceğine, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, rüya sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada havuzda küçük balık gördüyseniz:

  • Bazı tartışmalar mantıklı dahi görünse de, sonuçta bir işe yaramayacaksa kaçınmakta fayda var.

Rüyada havuzda küçük balık görmek başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine tabir olunur.

Rüyada havuzda küçük balıklar görmek hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına delalettir.

Rüyada küçük su havuzları görmek sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine işaret eder.

Rüyada küçük havuz görmek rızkının da genişleyeceğine, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada küçük bir havuz görmek bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, moral bozukluğu yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada küçük havuzda yüzmek attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, aile hayatının bozulacağına işarettir.

Rüyada küçük bir havuzda yüzmek sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, hasret çekileceğine yorulur.

Rüyada havuzda balıkla yüzmek nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments