Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havuç ve turp görmek

Rüyada havuç ve turp görmek

Rüyada havuç ve turp görmek yeni bir iş kapısı bulunacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, daha kararlı bir kişi olunacağına, kişinin geri planda kalacağına tabir olunur.

Rüyada havuç ve turp gördüyseniz:

  • Yeni bir ilişki veya anlaşmaya sıcak bakmanızda fayda var.

Rüyada havuç ve turp görmek kararlarına saygı duyulacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine delalettir.

Rüyada havuç turp görmek güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada turp ve havuç görmek geçim derdine düşmeyeceğine, malının ve parasının ziyan olacağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına tabir olunur.

Rüyada siyah turp görmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine rivayet eder.

Rüyada turp yediğini görmek her işten alnının akıyla çıkmaya, kötü işlere girmeyeceğine, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine delalettir.

Rüyada turp tarlası görmek üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil turp görmek tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Rüyada topraktan turp çıkarmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments