Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada turp tarlası görmek

Rüyada turp tarlası görmek

Rüyada turp tarlası görmek doğruluktan ayrılmayacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, hayattan her istediğini alacağına, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına işaret eder.

Rüyada turp tarlası gördüyseniz:

  • Gelişmelerin hızına ayak uyduramadığınız için olaylar öncelikle size hoş olmayan sürprizler gibi geliyor.

Rüyada turp tarlası görmek sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine delalettir.

Rüyada beyaz turp görmek kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine yorulur.

Rüyada turp görmek mutlu ve huzurlu hissedeceğine, yetki sahibi olacağına, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine delalettir.

Rüyada yeşil turp görmek mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, bolluk ve berekete kavuşacağına, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine delalet eder.

Rüyada turp kesmek kalifiye elemanlar arasına gireceğine, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada turp satın almak sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah turp görmek sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına, büyük emekler vereceğine, iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada turp suyu içmek ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments