Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada topraktan turp çıkarmak

Rüyada topraktan turp çıkarmak

Rüyada topraktan turp çıkarmak sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine, Allah’a dua edeceğine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına delalettir.

Rüyada topraktan turp çıkarmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya kariyerinizi etkileyebilecek olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada topraktan turp çıkarmak ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine alamet eder.

Rüyada kırmızı turp yemek sıkıntıların zamanla çözüleceğine, insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada beyaz turp görmek yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, geçiminin zorlaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada havuç turp görmek zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına yorulur.

Rüyada kara turp görmek kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada turp almak çok kötü durumlara düşeceğine, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine işaret eder.

Rüyada turp kesmek yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil turp görmek bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments