Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada turp yediğini görmek

Rüyada turp yediğini görmek

Rüyada turp yediğini görmek yolunda huzurla devam edeceğine, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, borçlarınızın canınızı sıkacağına, işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, önemli bir şahsiyet olacağına, sistemli şekilde başarıya koşacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine inanılır.

Rüyada turp yediğini gördüyseniz:

  • Eşiniz ile olan bağlarınızı genişletebilir veya ilişkinizi eskisine nazaran daha iyiye götürme imkanı bulabilirsiniz.

Rüyada turp yediğini görmek uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, birçok yeni bağlantı kurulacağına, yeni bir çevre edinileceğine delalettir.

Rüyada turp otu görmek yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına yorulur.

Rüyada turp ve havuç görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına işarettir.

Rüyada tatlı turp yemek takdir edilip her konuda destek göreceğine, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada kara turp görmek işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına delalet etmektedir.

Rüyada turp topladığını görmek yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine inanılır.

Rüyada mor turp görmek eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, insanların kendisine her zaman destek olacağına işarettir.

Rüyada kırmızı turp toplamak kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments