Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah turp görmek

Rüyada siyah turp görmek

Rüyada siyah turp görmek çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, kişinin isteklerine nail olacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına yorulur.

Rüyada siyah turp gördüyseniz:

  • Yeni fikirler üretmekte veya yeni yöntemler denemekte fayda var.

Rüyada siyah turp görmek iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, üzüntülerin günden güne artacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına inanılır.

Rüyada turp topladığını görmek onu alkışlayacağına, ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada turp otu görmek kısmetlerin çoğalacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı turp toplamak maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine delalettir.

Rüyada turp yemek yaşamının daha güzel hale geleceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına delalettir.

Rüyada turp ekmek şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, onları tebrik edeceğine, kendisini mutsuz edeceğine alamet eder.

Rüyada turp suyu içmek hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada turp almak iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments