Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el yüz havlusu görmek

Rüyada el yüz havlusu görmek

Rüyada el yüz havlusu görmek şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada el yüz havlusu gördüyseniz:

  • Öte yandan ani aksiliklerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada el yüz havlusu görmek kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına alamet eder.

Rüyada yüz havlusu görmek kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, çok sevineceğine ve heyecanlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada el havlusu görmek sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, işlerin günden güne açılacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz el havlusu görmek aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, kafasını toparlayamayacağına, Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada havluya el silmek bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada elini yüzünü sabunla yıkamak uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine yorulur.

Rüyada elini yüzüne sürmek tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine tabir olunur.

Rüyada el ve yüz yıkamak kötü hastalıkların iyileşeceğine, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments