Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havluyla kurulanmak

Rüyada havluyla kurulanmak

Rüyada havluyla kurulanmak kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada havluyla kurulanmak gördüyseniz:

  • harakete geçmeniz ya da fırsatları kaçırmanız size kalmış birşeydir.

Rüyada havluyla kurulanmak kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, rüyayı gören kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine inanılır.

Rüyada pazar kurulduğunu görmek kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kurulu masa görmek adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına işarettir.

Rüyada sofra kurulduğunu görmek darlık çektiği günlerini unutacağına, esenlik bulup, mutlu olacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada çadır kurulduğunu görmek malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, sıkıntıya düşeceğine, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kurulu soba görmek uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, ihanete uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada yönetim kurulu görmek işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada tuzak kurulduğunu görmek onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments