Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sisli hava görmek

Rüyada sisli hava görmek

Rüyada sisli hava görmek üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine yorulur.

Rüyada sisli hava gördüyseniz:

  • Başkaları hakkındaki düşüncelerinizi kendinize saklamanız gerekeiyor olabilir.

Rüyada havada sis görmek uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada havayı sisli görmek hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına inanılır.

Rüyada sisli havada araba kullanmak sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına rivayet eder.

Rüyada sisli hava görmek işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada sis hava görmek aile bireylerinin çok üzüleceğine, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına delalet eder.

Rüyada sisli orman görmek ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sisli oda görmek atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, sevdiği kişileri de yanına alacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sisli görmek rüya sahibinin de yüzünün güleceğine, yükseleceğine, rahat edeceğine, ferahlayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments