Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sis hava görmek

Rüyada sis hava görmek

Rüyada sis hava görmek yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, aksi şekilde daha da kamçılayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sis hava gördüyseniz:

  • Arzularınızın artışı sizi oldukça karışık düşüncelere götürebilir.Bu sebeple daha dikkatli ilişkiler kurmanızda yarar var.

Rüyada sis hava görmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, haberler alacağına yorulmaktadır.

Rüyada havayı sisli görmek çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına rivayet eder.

Rüyada sisli havada araba kullanmak karlı çıkacağına, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere tabir olunur.

Rüyada havada sis görmek elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada sisli hava görmek yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına, yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına alamet eder.

Rüyada beyaz sis görmek eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine delalettir.

Rüyada sis bulutu görmek sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına inanılır.

Rüyada birini sislemek garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments