Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havanın sıcak olduğunu görmek

Rüyada havanın sıcak olduğunu görmek

Rüyada havanın sıcak olduğunu görmek az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, küs olduğu kişilerle barışacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, kazancının katbekat artacağına işaret eder.

Rüyada havanın sıcak olduğunu gördüyseniz:

  • Sizi riskli veya sizi ilgilendirmeyen konuların içine dahil etmeye çalışan kişilerden uzak durmanızda fayda var.

Rüyada havanın sıcak olduğunu görmek barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada havanın sisli olduğunu görmek rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, çok büyük sorunlar yaşayabileceğine inanılır.

Rüyada havanın kapalı olduğunu görmek maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına işaret eder.

Rüyada havan mermisi görmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada havanın ısındığını görmek onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada havanın bulutlu olduğunu görmek kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine rivayet eder.

Rüyada gündüz havanın karardığını görmek gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine işarettir.

Rüyada havanın güneş olduğunu görmek maddi yükünün artacağına, kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, hastalıklardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments