Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havanın güneş olduğunu görmek

Rüyada havanın güneş olduğunu görmek

Rüyada havanın güneş olduğunu görmek ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, beklenmedik kapıların açılmasına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, umduklarını bulamayacağına delalet eder.

Rüyada havanın güneş olduğunu gördüyseniz:

  • Başkaları veya sosyal yaşamınız için gereğinden fazla harcama yaptığınızı fark edebilirsiniz.

Rüyada havanın güneşli olduğunu görmek hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada havanın güneş olduğunu görmek rüya sahibinin içine kapanacağına, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gündüz havanın karardığını görmek helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada havanın bulutlu olduğunu görmek zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına, hayattan her istediğini alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada havanın ısındığını görmek yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, yapılan işin karşılığının alınamayacağına delalet eder.

Rüyada havan topu görmek her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine rivayet eder.

Rüyada havanın sisli olduğunu görmek ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada havanın sıcak olduğunu görmek kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, kişinin kazancının çoğalacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments