Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havanın karardığını görmek

Rüyada havanın karardığını görmek

Rüyada havanın karardığını görmek kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, iş değişikliğine gidileceğine, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, kısmetin ve talihin açılacağına delalet eder.

Rüyada havanın karardığını gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz tersliklerle ortaya çıkabilir veya ani aksiliklerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada havanın karardığını görmek sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine işaret eder.

Rüyada gündüz havanın karardığını görmek akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, mutluluğa giden yolu bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada havanın bulutlu olduğunu görmek rüya sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına tabir olunur.

Rüyada havan mermisi görmek doğru bir karar verileceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada havanın güneş olduğunu görmek onlardan büyük hayır göreceğine, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına tabir olunur.

Rüyada bakır havan görmek sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada sarımsak havanı görmek geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine alamet eder.

Rüyada havanın sıcak olduğunu görmek anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, başarı üstüne başarı kazanacağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments