Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havan görmek

Rüyada havan görmek

Rüyada havan görmek eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, rüya sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, unvan sahibi olacağına, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine işarettir.

Rüyada havan gördüyseniz:

  • Başkalarının sebep olduğu aksamaları bırakıp, kendinizle ilgienmelisiniz.

Rüyada havanın karanlık olduğunu görmek kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, kulluk derecesinin artmasına, karanlıkların aydınlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarımsak havanı görmek planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, işlerin hayırlı kapılar açacağına, iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına rivayet etmektedir.

Rüyada havanın bulutlu olduğunu görmek sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada havanın kapalı olduğunu görmek manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına işaret eder.

Rüyada havanın güneşli olduğunu görmek dertlerin sona ereceğine, verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine rivayet eder.

Rüyada havan topu görmek maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada havan görmek sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada havan mermisi görmek kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, rüya sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, rakiplerini alt edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments