Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havadan inmek

Rüyada havadan inmek

Rüyada havadan inmek çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına, başarıyla geleceğine, maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına işarettir.

Rüyada havadan inmek gördüyseniz:

  • Sizi yönlendirmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada havadan yere inmek aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada havadan inmek kazancının da garanti ve sabit olacağına, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına işarettir.

Rüyada havadan denize bakmak hastalıklarının son bulacağına, rüyayı gören kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada havadan düşen insanlar görmek rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine inanılır.

Rüyada şehri havadan görmek el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sürekli ağlamaklı olacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine alamet eder.

Rüyada havadan suya düşmek belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, onurlu bir yaşam süreceğine işarettir.

Rüyada havadan yere bakmak yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına delalet eder.

Rüyada havadan düşmek hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına, geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments