Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havadan suya düşmek

Rüyada havadan suya düşmek

Rüyada havadan suya düşmek ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, maddi varlığının çoğalacağına, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine yorulur.

Rüyada havadan suya düşmek gördüyseniz:

  • Görünen o ki, çeşit çeşit fırsata sahipsiniz.

Rüyada havadan suya düşmek dinde tartışmaya, parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine, maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada havadan yere düşmek bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada havadan denize düşmek barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına rivayet eder.

Rüyada havadan düşmek iyiliklerden yüz çevirmeye, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine alamet etmektedir.

Rüyada havadan atlamak bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada havadan denize bakmak derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına delalettir.

Rüyada kabeyi havadan görmek tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına delalet eder.

Rüyada havadan yere bakmak dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, çok büyük başarılara imza atacağına, nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments