Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şehri havadan görmek

Rüyada şehri havadan görmek

Rüyada şehri havadan görmek söz ve yetki sahibi olacağına, sorunların ve sıkıntıların artacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, dünya mallarının çoğalacağına, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine rivayet eder.

Rüyada şehri havadan gördüyseniz:

  • Süregelen bir ilişkiniz varsa onda da eskisinden daha mutlu duruma girebilirsiniz.

Rüyada şehri havadan görmek elindekilerle yetinmeyi bileceğine, kem gözlerden ve nazardan korunacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada havadan denize düşmek hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada havadan düşmek maddi yükünün artacağına, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine alamet eder.

Rüyada havadan denize bakmak çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına rivayet eder.

Rüyada havadan yürümek üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada havadan yere düşmek kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kabeyi havadan görmek hastalıklara şifa bulunacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına, hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına işarettir.

Rüyada havadan inmek çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, üstün başarılar alacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments