Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havadan düşmek

Rüyada havadan düşmek

Rüyada havadan düşmek insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına, mal ve rızkın çoğalmasına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, yaralarına da merhem olacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine rivayet eder.

Rüyada havadan düşmek gördüyseniz:

  • Planlı olunması durumunda gerekli değişiklikleri yapabilir veya doğru yola sapabilirsiniz.

Rüyada havadan yere düşmek yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada havadan düşmek bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada havadan suya düşmek kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına, özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada havadan denize düşmek alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına delalettir.

Rüyada havadan taş yağdığını görmek hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına inanılır.

Rüyada kabeyi havadan görmek iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, kısmetli bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada havadan denize bakmak insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şehri havadan görmek tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments