Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatan hastanın iyileştiğini görmek

Rüyada yatan hastanın iyileştiğini görmek

Rüyada yatan hastanın iyileştiğini görmek hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, bol muhabbette olacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, rakiplerini yeneceğine, stres atılacak aktiviteler yapılacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada yatan hastanın iyileştiğini gördüyseniz:

  • Çok fazla abur cubur tüketme eğilimindesiniz.

Rüyada yatan hastanın iyileştiğini görmek zafer elde edileceğine, ardından yeni bir işe gireceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hastanın iyileşmesi görmek rahat bir hayatı olacağına, ekmeğinin artacağına, üzüleceğine, ağlayacağına rivayet eder.

Rüyada ağır hastanın iyileştiğini görmek kötülüklerden uzak olacağına, bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine alamet eder.

Rüyada yatalak hastanın iyileştiğini görmek sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada hasta babasını iyileşmiş görmek mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına alamet eder.

Rüyada hastanın iyileşmesini görmek aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına yorulur.

Rüyada hasta çocuğun iyileştiğini görmek manevi bir rahatlama yaşanacağına, iftiraya uğrayacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine yorulur.

Rüyada hasta kişiyi iyi görmek sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments