Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını hasta yatarken görmek

Rüyada arkadaşını hasta yatarken görmek

Rüyada arkadaşını hasta yatarken görmek mutluluk bulacağına, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, iş kaybı yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını hasta yatarken gördüyseniz:

  • Sorun yaratmaya çalışan veya yanıltıcı bilgi taşıyan kişilerle uğraşmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada arkadaşını hasta yatarken görmek zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına yorulur.

Rüyada birini hasta yatarken görmek herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına inanılır.

Rüyada hasta yatan adam görmek tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına rivayet eder.

Rüyada hastanede hasta yattığını görmek girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada birinin hasta yattığını görmek içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada hasta yatan birini görmek büyük adımlar atacağına, evleneceğinize, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına delalet eder.

Rüyada yatan hastanın yürüdüğünü görmek hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada hastanede yatan hasta görmek eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine, hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına, yoğun stres altında kalacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments