Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hastanede dolaştığını görmek

Rüyada hastanede dolaştığını görmek

Rüyada hastanede dolaştığını görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, yüksek diploma alacağına, tüm sıkıntıların giderileceğine, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine yorulur.

Rüyada hastanede dolaştığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı eyleri onların istediği gibi yapmanız ya da ele almanız konusunda üzerinizde baskı oluşturabilirler.

Rüyada hastanede dolaştığını görmek kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına işarettir.

Rüyada bebeğin karnını doyurmak kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına, maddi konuda zayıflayacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine inanılır.

Rüyada vücudunda fare dolaştığını görmek zahmete ve çileye düşeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada koluna dolanmış yılan görmek inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına, ağız tadına kavuşacağına inanılır.

Rüyada evde fare dolaştığını görmek yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine, aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine yorulur.

Rüyada doya doya su içmek rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada asker doyurmak kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadın dogum doktoruna gitmek karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments