Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker doyurmak

Rüyada asker doyurmak

Rüyada asker doyurmak baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, şansının açılacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada asker doyurmak gördüyseniz:

  • Kişileri kendileriyle baş başa bırakın.

Rüyada asker doyurmak sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada doymadığını görmek sözleri tutulacağına, zahmeti işlerin kolaylaşacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada doya doya su içmek karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına işarettir.

Rüyada do um yapmak endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada misafir doyurmak maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine inanılır.

Rüyada saçın dolaşmasını görmek projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta dolaştığını görmek düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadın dogum doktoruna gitmek çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments