Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasta olup hastaneye gitmek

Rüyada hasta olup hastaneye gitmek

Rüyada hasta olup hastaneye gitmek herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, hayırlı terfiler alınacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada hasta olup hastaneye gitmek gördüyseniz:

  • Biraz romantizm size iyi gelebilir.

Rüyada hastaneye hasta ziyaretine gitmek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada hasta olup hastaneye gitmek birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine işarettir.

Rüyada hastaneye hasta ziyaretine girmek hayli sağlam başarılara imza atacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada hasta olup hastanede yatmak bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada hasta olup hastaneye girmek iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına alamet etmektedir.

Rüyada hastanede hasta olduğunu görmek toplum içinde de önemli bir yer edineceğine, aileye yeni bir bebeğin katılacağına, çözümlere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hastanede hasta olmak mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, yaşamının yoluna gireceğine, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına delalettir.

Rüyada hastanede hasta yattığını görmek malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments