Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hastanede hasta aramak

Rüyada hastanede hasta aramak

Rüyada hastanede hasta aramak hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, nasıl bir hayat sürdüreceğine, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına, aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine alamet eder.

Rüyada hastanede hasta aramak gördüyseniz:

  • Üniversiteye veya diğer alanlarda eğitimlerine ara vermiş olanlar geri dönüş sağlayabilirler.

Rüyada hastanede hasta aramak kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza işarettir.

Rüyada hastanede birini aramak işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hastane aramak takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, parasının her geçen gün artacağına, mesleğine dört elle sarılacağına yorulur.

Rüyada hasta olup hastanede yatmak karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, sevdikleri ile birlikte olacağına, yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada hastaneye hasta ziyaretine girmek geçim derdinin olmayacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada hastanede hasta görmek kendinden emin adımlar atacağına, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hastanede hastalar görmek yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına yorulmaktadır.

Rüyada hastane hasta görmek borç yüzünden uykuların kaçacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments