Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasta ve hastane görmek

Rüyada hasta ve hastane görmek

Rüyada hasta ve hastane görmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, başarıları ile konuşulacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine işaret eder.

Rüyada hasta ve hastane gördüyseniz:

  • Sosyalleşerek aşk hayatınızı canlandırma fırsatı yakalayabilirsiniz.

Rüyada hastaneye hasta ziyaretine girmek attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine delalet etmektedir.

Rüyada hasta olup hastanede yattığını görmek ekmeğine haram sürmeyeceğine, gittiği yolda çok başarılı olacağına, düşmanlarına da dost olacağına delalet etmektedir.

Rüyada hastanede hasta aramak maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada hastane hasta görmek böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine yorulmaktadır.

Rüyada hastanede hasta bakmak sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına alamet eder.

Rüyada hastaneye hasta ziyaretine gitmek burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hasta ve hastane görmek eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hasta olup hastaneye gitmek önüne çıkan engellerden yılmayacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments