Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasta birini ziyaret etmek

Rüyada hasta birini ziyaret etmek

Rüyada hasta birini ziyaret etmek yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine, sorunların büyük darbeler vuracağına, sevdiklerine kavuşacağına, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına, şifa ve ilaç bulacağına, mutlulukların yarım kalacağına tabir olunur.

Rüyada hasta birini ziyaret etmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda ilerlemeye başlamadan önce, halletmeniz gereken eski problemler söz konusu olabilir.

Rüyada hastaneye hasta ziyaret etmek sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada hasta ziyareti yapmak üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, önemli bir lider haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hasta ziyaretinde bulunmak ilerleyemeyeceğine, işlerinde kara geçeceğine, işsiz ise işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada hasta birini ziyaret etmek hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, dostlarıyla bir araya geleceğine, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hastaya ziyarete gitmek başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine tabir olunur.

Rüyada hastaneye hasta ziyaretine girmek sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada hastanede hasta ziyaret etmek sorunlu zamanlar geçireceğine, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, güzel ve bereketli işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir hastayı ziyaret etmek uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments