Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasta birinin kustuğunu görmek

Rüyada hasta birinin kustuğunu görmek

Rüyada hasta birinin kustuğunu görmek çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, can sıkıcı haberler almaya, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada hasta birinin kustuğunu gördüyseniz:

  • Garip kimseler sizin beğeninizi çekebilirler.

Rüyada ölü kişinin hasta olduğunu görmek sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada anneni hasta görmek bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, sevineceğine ve mutlu olacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada hasta birine ağlamak ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, alın terinin karşılığını alacağına yorulmaktadır.

Rüyada hasta çocuğunun yürüdüğünü görmek ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunu çok hasta görmek sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına delalettir.

Rüyada dedesini hasta görmek anlayışlı bir kısmet çıkacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş kimseyi hasta görmek sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına tabir olunur.

Rüyada yaşli hasta kadin görmek hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments