Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hastaneye yattığını görmek

Rüyada hastaneye yattığını görmek

Rüyada hastaneye yattığını görmek Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, kişinin esenlik bulacağına, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada hastaneye yattığını gördüyseniz:

  • Sağlığınızla ilgili konulardaki teşhis benzeri durumlarda da doğru zamanı beklemenizde fayda var.

Rüyada başkasının hastanede yattığını görmek kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, para ve makam sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini hastanede yattığını görmek musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin hastanede yattığını görmek çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, yeni mallara sahip olacağına, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına işarettir.

Rüyada hastane yattığını görmek çok büyük bir rahata ereceğine, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, yakın akrabadan gelecek habere işaret eder.

Rüyada hastanede yatan birini görmek büyük bir ferahlama yaşayacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına yorulur.

Rüyada hasta olup hastanede yattığını görmek mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada annenin hastanede yattığını görmek hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aralarındaki problemlerin çözüleceğine, aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını hastanede yatarken görmek rızkının eksileceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok büyük başarılara imza atacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments