Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hastane yattığını görmek

Rüyada hastane yattığını görmek

Rüyada hastane yattığını görmek yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, ismini herkese duyuracağına, sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, Allah’a dua edeceğine, belalardan korunacağına yorulmaktadır.

Rüyada hastane yattığını gördüyseniz:

  • Belli girişimlerinizi başarıyla ilerletebilirsiniz.

Rüyada başkasının hastanede yattığını görmek yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine rivayet eder.

Rüyada birinin hastanede yattığını görmek kendisini çok daha iyi hissedeceğine, zafer ve bol kazanç getireceğine, insanları kıracağına alamet eder.

Rüyada hastanede yatan birini görmek ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine inanılır.

Rüyada hasta olup hastanede yattığını görmek işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Rüyada annenin hastanede yattığını görmek düşmanlarını bile affedeceğine, sorunlar altında ezileceğine, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine inanılır.

Rüyada hastanede yatan hasta görmek ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın rüya sahibine geleceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kocasını hastanede yatarken görmek atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının hastanede yattığını görmek tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, sıkıntılı günler yaşayacağına, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments