Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir arkadaşının hastalandığını görmek

Rüyada bir arkadaşının hastalandığını görmek

Rüyada bir arkadaşının hastalandığını görmek aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına işarettir.

Rüyada bir arkadaşının hastalandığını gördüyseniz:

  • Karşı karşıya kalacağınız sorunlar veya sorun yaratan kişilerle başa çıkabilmek için sözlerinizi tutmanız gerekiyor.

Rüyada arkadaş hasta görmek kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına yorulur.

Rüyada bir arkadaşını hasta görmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine inanılır.

Rüyada bir arkadaşının hastalandığını görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, giderlerin artış göstereceğine inanılır.

Rüyada hasta bi arkadaşını görmek işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada arkadaşını çok hasta görmek işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine delalet eder.

Rüyada hasta arkadaş görmek çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının hasta olduğunu görmek yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşını hasta görmek büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine, maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments