Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği birini hasta görmek

Rüyada sevdiği birini hasta görmek

Rüyada sevdiği birini hasta görmek işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, şansının kendinden yana olacağına, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği birini hasta gördüyseniz:

  • Çok fazla konuşmak veya bilgi paylaşmak doğru olmayabilir.

Rüyada sevdiğin kişiyi hasta görmek mevki makam sahibiyken işten olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına inanılır.

Rüyada sevdiği birinin hastalandığını görmek güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin insanı hasta görmek hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, rütbesinin artacağına, birçok firmadan iş teklifi geleceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin hastalandığını görmek kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine, böylece kazancın ve özgüvenin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiklerini hasta görmek iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına, hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğinin hasta olduğunu görmek karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği birini hasta görmek isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, ancak rüya sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğini hasta olarak görmek aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments