Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını hasta olarak görmek

Rüyada başkasını hasta olarak görmek

Rüyada başkasını hasta olarak görmek problemlerini çözeceğine, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada başkasını hasta olarak gördüyseniz:

  • Aynı şeyler ilişkiler anlamında da geçerli olabilir.

Rüyada kardeş hasta görmek fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada ölüleri hasta görmek ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, işlerinin düşeceğine, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine delalet eder.

Rüyada hasta birine yemek vermek sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına işaret eder.

Rüyada yakınının hastalandığını görmek endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, büyük bir servete kavuşacağına, hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine delalettir.

Rüyada iki hasta görmek yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, işlerin bir anda azalacağına, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek çocuğun hasta olduğunu görmek kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, rahatlık ve ferahlık bulacağına delalet eder.

Rüyada sinir hastası görmek sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birini çok hasta görmek elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments