Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı maymun görmek

Rüyada sarı maymun görmek

Rüyada sarı maymun görmek kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, her hayalini de gerçekleştireceğine, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına tabir olunur.

Rüyada sarı maymun gördüyseniz:

  • Yapmaktan keyif aldığınız şeylerle vakit geçirin.

Rüyada sarı maymun görmek kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada maymuna sarılmak bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada maymunla sarılmak ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, darlığa düşmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada maymun doğurduğunu görmek tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına delalettir.

Rüyada insana benzeyen maymun görmek beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine inanılır.

Rüyada dişi maymun görmek fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, ondan şifa göreceğine, güç alacağına, masa başı bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada maymun tarafından ısırılmak evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada maymun gezdirmek sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments