Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada maymunu dövmek

Rüyada maymunu dövmek

Rüyada maymunu dövmek kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına, iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada maymunu dövmek gördüyseniz:

  • Plan veya projelerinizi tümüyle hazır olmadan kimseyle paylaşmamanızda fayda var.

Rüyada maymunu dövmek sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada maymun dövmek esenlik içinde olacağına, kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada maymun yüzlü insan görmek kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine tabir olunur.

Rüyada maymun taşlamak yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, daha çok çalışılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini maymun görmek eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına delalet eder.

Rüyada maymunun işediğini görmek bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, saygı değer bir konuma çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üç maymun görmek karşısına hayırlı kapıların açılacağına, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada maymun doğurduğunu görmek sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments